U heeft een bedrijfspand dan zult u onderhoud moeten plegen. Soms planmatig soms heeft u direct een storing en hulp nodig. Hiervoor kunt u bij Jekobouw terecht. Wij zijn uw onderhoudsdienst bij uitstek. Met ons eigen 24/7 meldsysteem, service dienst en gedegen kennis van zaken zijn wij u onderhoudsexpert.Onderhoud Jekobouw

Technische dienst

Heeft u direct een storing? dan hebben wij een eigen service dienst en een uitgebreid netwerk van dienstverleners. Meestal binnen 24 uur is de storing verholpen.

Onderhoudsplan

In oudere gebouwen komen we vaak achterstallig onderhoud tegen. We worden dan gevraagd om de acute problemen die dat veroorzaken op te lossen. Dat doen we natuurlijk graag en goed, maar veel van dergelijke reparaties worden onnodig duur, acuut en een onverwachte kostenpost.

Het is daarom efficiënter en dus goedkoper om een onderhoudsplan te maken. Het in kaart brengen van de gebreken de oplossingen en de tijdslijn daarvan maakt een onderhoudsplan. Wij hangen er dan ook een prijskaartje aan zodat u ook nog een liquiditeitsbegroting (overzicht van kosten per maand) heeft.

Een onderhoudsplan geeft u inzage in de te verwachten werkzaamheden en de kosten. Hierdoor kunt u de werkzaamheden beheerst inplannen en kunt u maandelijks geld sparen. U komt zo niet voor onverwachte uitgaven te staan die u dan niet meer kunt betalen en uw huis blijft haar waarde behouden.

Kortom: een onderhoudsplan geeft u rust.

Jekobouw kan samen met u een plan opstellen en inplannen.

Groot onderhoud

Als een inhaalslag noodzakelijk is en uw gebouw echt toe is aan een grote onderhoudsbeurt dan kan jekobouw dit voor u uitvoeren en begeleiden. Juist bij onderhoud is vakmanschap en kennis van verschillende onderdelen erg handig, Jekobouw heeft hiermee veel ervaring. Kijk eens naar de volgende voorbeelden:

  • schilderwerk en houtrot herstel, schilder of timmerman?
  • leidingwerk saneren, klussenbedrijf of loodgieter of sloper?
  • isoleren, isolatiebedrijf klussenbedrijf of installatiebedrijf?

Jekobouw zoekt naar de beste combinaties, technieken, toepassingen en uitvoerder. Wij regelen het voor u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.