Onderhoud aan kinderopvang is specialistisch. In 1999 hebben we onze eerste kinderopvang locatie gerealiseerd. Het betrof een noodlocatie die met spoed operationeel moest zijn. We hebben de nieuwe locatie geheel compleet met Finnprotect en radiator ombouwen, automatische deur sluiters en deur openers, vluchtplan, traphekjes, hoog-laag aankleedtafels, afsluitbare bedjes en vinyl op de grond op tijd opgeleverd. Inmiddels zijn we expert in onderhoud aan kinderopvang locaties.

 Onderhoud kinderopvang

Voor het dagelijks onderhoud hebben we een werkplaats op wielen die snel en adequaat de meest voorkomende problemen kan verhelpen. Vaak zijn we dezelfde dag er nog om nood te verhelpen.

Klussen

Als de klussen minder spoedeisend zijn hebben we daarvoor een inschrijflijst. Klusjes die wel even kunnen wachten komen op de lijst en worden ingepland op meest voordelige manier. Op die manier kan een klusje van 15 minuten worden afgerekend zonder voorrijkosten en per minuut. Zo blijft u op de kleintjes letten 😉 niet waar?

Veiligheid

Met alle veiligheidseisen van de brandweer, GGD en uw eigen RI wordt rekening gehouden tijdens het onderhoud of de renovatie. Hierdoor is het doeltreffend en functioneel. Met betrekking tot werkomgeving en communicatie daarover staat veiligheid bij ons bovenaan de lijst.Kinderopvang Jekobouw

Communicatie

Communicatie op de werkvloer is essentieel in de kinderopvang. Overleg met de leidsters is voor ons heel normaal. Zo houden we rekening met slaaptijden van kinderen of met speeltijden. Als de voorgenomen werkzaamheden niet verenigbaar zijn met de dagelijkse zorg voor de kinderen proberen wij een andere oplossing te vinden. Zo is in het weekend werken mogelijk bij ons.

Creativiteit

Tot slot hebben we in de loop der jaren ervaren dat creatieve oplossingen vaak een stuk goedkoper zijn. Zo kunnen soms we een hoge uitgave voorkomen door eerst eens goed na te denken en te overleggen met de werkvloer. Wij gaan altijd op de locatie kijken en praten met het personeel en kiezen samen voor een best passende oplossing.