Kozijn reparatie

Bent u toe aan nieuwe kozijnen of moeten uw kozijnen worden gerepareerd? Jekobouw repareert professioneel uw houten kozijnen en deuren.

Reparatie van uw houten kozijnen

Uw houten kozijn moet worden gerepareerd. Eens is het zo ver en ontkomt u niet aan onderhoud aan uw houten kozijnen. Ook hardhouten kozijnen kunnen houtrot vertonen. Houtrot ontstaat vooral door slecht onderhoud aan de verflaag, kitrand of een verkeerde, niet waterdichte, afwatering van bijvoorbeeld glaslatten.

Wij beschikken over houtfrezen, speciale schuurmachines en reparatie producten om uw houten kozijnen weer te herstellen. Op die manier dat u er weinig van ziet.

Vervangen van uw kozijnen

Is reparatie niet meer mogelijk dan is vervangen nog de enige optie. Nu kunt u kiezen voor houten of kunststof kozijnen.

Houten kozijnen

Voor kleine bestellingen maken wij ter plaatse uw kozijn op maat gereed. Als dit om een wat groter geheel gaat dan meten wij de kozijnen voor u in en bestellen deze bij de timmerfabriek. Na enkele weken is het kozijn geleverd en plaatsen wij uw kozijn professioneel ter plaatse. Wij kunnen ook uw oude antieke kozijnen namaken in hardhout en geheel authentiek laten lijken.

 

Kunststof kozijnen

Wij leveren ook kunststof kozijnen. Degelijk met weinig onderhoud en zeer goede tocht afdichting. Dat kunststof kozijnen geen onderhoud nodig hebben is een misvatting, want dat hebben ze toch echt wel. Draaiende delen kunnen slijten en verzakken. Hierdoor gaan de deur of het raam minder goed open en dicht. Deze kunnen dan beschadigen en wel zo ernstig dat vervangen van het hele kozijn soms nodig is. Ons advies regelmatig onderhoud aan uw draaiende delen. Jekobouw helpt u graag hierin verder.

Voor het plaatsen van kunststof kozijnen hebben wij een samenwerking met Holthaus gmbh.

Zij meten voor u in en verzorgen de montage. Jekobouw maakt of hersteld de plaats waar het kozijn moet komen. Inclusief dorpels en lateien

kozijn reparatie jekobouw groningen