NA

balkonvloer waterdicht maken

VOOR

balkonvloer water dicht maken voor

BALKONVLOER HERSTEL

Klagen uw onderburen over afbladerend verf of lekkage’s onder uw balkon? Is de vloer poreus geworden of brokkelen er zomaar stukken af? Dan is het tijd geworden voor balkonvloer herstel!

De meeste vloeren zijn van gestort beton. Dit materiaal is niet waterdicht. Beton neemt makkelijk water op, kijkt u maar eens aan de donkere plek die ontstaat als u er water opgooit.

Bij iedere regenbui zal de balkonvloer water opnemen. In de winter, bij vorst zet dit uit en kan het beton iets beschadigen. Dit proces herhaald zich. Deze erosie veroorzaakt gaten.

Om dit te voorkomen is het waterdicht maken van de vloer noodzakelijk

AANPAK EN KOSTEN

Jekobouw maakt uw balkon eerst helemaal schoon. Indien nodig egaliseren wij het balkon zodat de vloer weer helemaal mooi glad is. Daarna brengen wij een epoxycoating aan. Deze 2-componenten coating is extreem sterk en helemaal waterdicht. Het stopt de afbraak cirkel en uw beton blijft droog.

€0.00

Schatting van de kosten

FAQ

Wat is epoxycoating?

Epoxy coating is een 2 componenten hars welke een zeer helder uiterlijk en langdurige bescherming aan uw product geeft. Epoxycoating bestaat uit een epoxyhars plus verharder en deze dient voordat u aan de slag gaat te mengen. … Daarnaast is deze epoxy hars goed bestand tegen UV licht.

Bij een vloercoating mengen we dit mengsel op kleur, meestal licht grijs

Wat is betonrot?

Betonrot is een term die gebruikt wordt voor bepaalde schade aan gewapend beton. Meestal bedoelt men schade die ontstaat doordat de in het beton aanwezige wapening begint te roesten. Roesten is een expansieve reactie (roest zet uit) en doet aldus het beton barsten.

Hoe weet ik of mijn balkon lekt?

  1. Is uw balkon 15 jaar of ouder?
  2. Is uw balkon al eens behandeld geweest met een verflaag of iets dergelijks?
  3. Trekt water in het oppervlak?
  4. Heeft uw onderbuurman ijspegels van zout aan het plafond van het balkon hangen?
  5. Heeft de onderbuurman last van afbladerende verf of het plafond van uw balkon?

Als u 3 van de 5 met ja beantwoord dan heeft u vast een lekkend balkon

© Copyright 2017 Jekobouw Groningen